AZ ÉLETET TEREMTŐ NŐ

A bölcs Természeti Asszony. A Királynő.

Ránk nőkre sok feladat vár. Akár tudunk róla, akár nem, akár otthon tesszük a dolgunkat, akár máshol, mi állítjuk be az érzelmi iránytűt, az alapok letétele (helyre tétele) mi általunk folyik a családban. Nem várható el, hogy bármilyen helyzetet derűsen, türelmesen, nyugodtan szemléljünk, különösen, ha fáradtak, túlhajszoltak vagyunk. Pedig de jó lenne! Ez főként akkor jelentkezik, amikor önmagunkat elfelejtjük eléggé szeretni, nem szentelünk megfelelő időt és figyelmet a regenerálódásunkra. Néha elég kimozdulni egyet a párunkkal vagy a barátainkkal és feltöltve térünk vissza. De van az a helyzet, amikor már ez nem elég.

Mivel nőként, anyaként kiemelkedően fontos szerepünk van a társadalomban, a családban és  a változásban, az új dolgok megteremtésében, arra jutottam, hogy mindennek az érdekében a nők helyzetét, továbbjutását  segítendő,  mit szólnátok hozzá, ha Női táborokat, elvonulásokat szerveznék, ahol minden, a jelenben nagyon fontos dolgot  átbeszélnénk, együtt gondolkodnánk, meditálnánk, mellyel új megoldásokat, új szemléleteket, ÚJ VALÓSÁGOT TEREMTÜNK, A JELENBE HELYEZVE AZ ÉLETÜNKET. És megtanulunk  a saját utunkra lépni, önbecsüléssel, magabiztosan, határt kijelölve, kedvesen, női energiával, szeretettel, örömmel és boldogan. Tesszük ezt elsősorban önmagunkért, tudva azt, hogy a bennünk létrejövő változásokkal párunkat, gyerekeinket, az egész környezetünket jótékony irányba terelhetjük!

Hiszen egy családon belül mi nők, anyák vagyunk a FORRÁS! FONTOS, hogy az ÖRÖM, a SZERETET, a BÉKE, és az ELENGEDÉS energiái legyenek majd velünk.

Ha ebben a rekreációs folyamatodban jól esne egy inspiráló, támogató, segítő, együtt gondolkodó  csodálatos női közeg, eltávolodva, elvonulva  a minden napi teendők gyakran eltérítő energiáitól, több lehetőség közül is válogathatsz!!

ELVONULÁS A TERMÉSZETBE, ÖNMAG-UNKBA. NŐI TITKOK. 

A csodálatos női életünk szépségeiről, a párkapcsolati megújulásunk lehetőségeiről, változásaink és gyógyulásunk tárházáról.

Egy természeti helyszínen (Őrség, 2018. április 26-28.) találkozunk, hogy az aranykori szépségünket  felfedezzük, a lehető legtermészetesebben megéljük és élvezzük azt a természetes környezetet, ami ezt biztosítja a számunkra. A cél az, hogy ráébredjünk a bennünk élő tiszta női erényekre, arra a természet adományait érteni és használni képes bölcs természeti asszonyra, aki nem hiszi, hanem tudja a dolgokat. Aki mag-a a Forrás. Aki tudja, hogy a méltóságát megélve másokat méltat, akinek a kedvessége másokat inspirál, akinek a magabiztossága másoknak biztatás, akinek az ereje másoknak védelem, és aki tökéletesen tisztában van az értékeivel és ezáltal másokat is értékel, aki szeret, hogy a világ is belé szeressen. Szabad. A szíve vezeti, onnét dönt, mert tudja, hogy minden igazság, gazdagság, minden bölcsesség onnét fakad. Visszatérve ÖnMag-jába egyszerűen tudja már, hogy mi a dolga. És ez adja az érzékiségét is. Mert kortalanul természetesen szép és NŐŐŐ! Ezen az úton haladunk 3 napon át. És a természetben található kincseket észrevesszük, megtanuljuk közben könnyedén, vidáman, mint a Tündérek! Táncolunk, énekelünk, sokat beszélgetünk és nagyon sokat nevetünk! Élő ételeket, készítenek nekünk, őrségi ízekkel kényeztetnek minket. Együtt gyűjtünk ehető vadnövényeket és főző, ételkészítő bemutatón is részt vehetünk. Forrásvizet iszunk. Meglátogatjuk a Bakonaki tavat és energia parkot is, sokat meditálunk. Megengedjük magunknak a természeti szépségekben való elmerengést és a békét, amit ez az állapot nyújt. Visszatérünk ÖnMagunkhoz!

Gondold végig, hogy egyszerűbb körülmények közt is bevállalnád-e ezt a tábort? Akár közös fürdő szobával, többedmagaddal egy szobában, vagy egy franciaágyon osztozva egy társaddal, de tiszta körülmények közt? Így van lehetőségünk  egy külön konyhát használni és csak magunkban lenni egy nagy házban a természetben. Az élménynek nem ez az oldala a meghatározó ennél a tábornál.

Másrészt izgat az, milyen királynőként megtapasztalni Önmagunkat bőségben egy olyan helyszínen, ami elkényeztet és megadja az érzékeinknek mind azt a jót, amire vágysz.   

SPIRIT HOTEL SÁRVÁR, 2018. április 20-23.

Az Élet Királynői – élmény elvonulás nőknek

Itt az ideje, hogy kilépj a stresszes életedből, a rohanásból és belépj egy másik világba, ahol megéled, hogy minden érted történik, mindennek a közepén te állsz és körül ölel lágyan egy áramlás, ami megnyugtató, lecsendesítő és békességes. Minden pont jó, és ez elégedetté tesz. Különleges, harmonikus és egészséges keveréke ez a szépségnek, a kényelemnek, az igényes környezetnek, a luxusnak. Itt valóban Királynő vagy bőségben! Megtapasztalhatod ezt mind a külső környezetedben, mind a belső világodban egy olyan helyszínen, ami valóban elkényeztet és megadja az érzékeidnek mind azt a jót, amire vágysz. Táplálod a testedet fürdőkkel, gőzzel, szaunával, finom, élő ételekkel, zenével, mozgással, sporttal, szabad levegővel. Miközben szellemi táplálékokkal, lelki frissüléssel, MEDITÁCIÓVAL ajándékozod meg magad egy női támogató, együtt érző körben, ahol bátran fejlődhetsz és lehetsz az, aki valójában vagy, akivé válni szeretnél. 2:1-ben. Mit szólnál ahhoz, ha a meditációt a vízben hallgatnád, ha utána ellazultan alkotnál vagy csak hagynád, hogy a gyógyulás megtörténjen? Ha élveznéd, hogy EGYÜTT, EGYBEN VAN JELEN MIND EZ A SZÁMODRA! Ha élvezheted a testi-lelki örömöket egyszerre? Ha a gyógyulást, a változást az öröm és a lehetőségek bősége mentén tennéd meg magadnak? Élvezd azt, aki vagy és ébredj tudatára annak, mi mindennel halmozod el a párod, a családod, a környezeted, amikor te biztosítod mind ezt a számukra. Ez egy csodálatos tükre lehet mindazoknak, amit te tudsz adni. Éld meg, milyen értéket hordozol! Arról nem is beszélve, ha nőként, anyaként kipihenve, felfrissülve belépsz a saját középpontodba és ezt sugárzod ki szerte magadból, azzal mindenkit boldoggá teszel! Ezért is fontos, hogy szenteljünk időt nőként önmagunkra. Boldogan, kilazultan, kilépve a stresszből könnyebben befogadod a változásod lehetőségeit, és mindazt, amire vágysz, egyszerűen megvalósítod, ha belső nyugalomból indítasz. A belső béke, az öröm, a bőség, az elégedettség és a nyugalom vezet. Légy önmagad Úrnője!

 

Te melyik élményt  érzed közel magadhoz? Mit választasz? Én mindkettőt! Tudd, hogy választhatod a bőséget, nem kell a vagy-vagy! Lehet is-is! Itt: kapcsolat@drszaboagnes.hu