GONDOLATAIM A FÉNY ÚJULÁSA KAPCSÁN

Szeretem a Természetet. Minden lehetőséget megragadok, hogy az Életemet a lehető legtöbb alkalommal természetes módon, a természetben, vagy természetközelien éljem, lehetőleg a legnagyobb tiszteletben tartva magát a Természetet. Ebből fakad, hogy a mai napon 2019-ben, a téli napforduló idején is, a természetben egy közösségben kívántam ünnepelni a Fény Újulását. De a sok eső miatt a terület felázott és a közös ünneplés ilyen módon befejeződött.

Mi is az üzenete ennek a fordulatnak? Azt gondolom, annyira fontos, hogy meg szeretném osztani.

BELSŐ ÚTRA TÖRTÉNŐ TERELÉS A FÉNY ÁLTAL, A FÉNY FELÉ! EZT MINDENKI MAGA VÉGZI, AHOGY NEKI A LEGMEGFELELŐBB! TE MAGAD VAGY A BELSŐ LÉNYED ÁLTAL VEZETVE IMMÁR! ÁLDÁS!

Most hogy is legyen akkor tovább? Csak kényelmesen! (Eleget rohantam egész évben )És már jön is a telefon a férjemtől: Nyílt egy Van Gogh és egy Rembrandt kiállítás a Szépművészeti Múzeumban, mit szólnék, ha a család elmenne együtt megnézni? Aztán közösen ebédelnénk is? Teljesen rendben! 😊 Aztán jön egy telefon a nagylányunktól: ő most éppen egy élményfestésen van, így ünnepel, ez a karácsonyi ajándéka magának. De nagyon örül és szívesen becsatlakozik, amikor lehet. Hoppsz! De jó! Ez is rendben!

Érted? Lehetséges, hogy csak úgy örülj, és megadd a másiknak is, hogy ő is a maga rendje szerint boldog legyen, nincs elvárás, nincs kötelező rituálé! Mert szereted és tiszteled, örülsz neki, hogy őnéki épp így komfortosan, ÖRÖMTELIEN jó! Ezáltal hatalmasan tiszteled Önmagadat is és a Másikat is. Ahogy a belső SZABAD ÁRAMLÁSUNK EGYBE, EGGYÉ TESZ BENNÜNKET, TERMÉSZETESEN LEGYÜNK EGYÜTT, VAGY ÉPP HELYILEG MÁSHOL, SZABADON! AZ EGYSÉG NEM FELTÉTLENÜL JELENTI A TÉRBELI AZONOS HELYSZÍNT! ÉS FORDÍTVA: HA VALAKI OTT VAN MELLETTED, SEM BIZTOS, HOGY VELED VOLT. ENGEDD MÁR EL EZT! Ha éppen valaki máshol, más úton teszi ezt a családodban, az a legtermészetesebb és rendben van! Csak tudd, akkor is szeretve vagy, és akkor is szereted őt, és EGYÜTT VAGYTOK valójában. És amikor lehetséges, már ott is van! Megszűntek (sosem voltak) a Lelkek közötti egység tekintetében korlátok, legfeljebb elhitted ezt és függőségbe, elévárások garmadába szorítottad önmagadat a térbeli közös egység kényszerétől és ettől tetted minőségileg függővé az ünnepet. Nagyon jó ÍGY, TERMÉSZETESEN együtt lenni- önmagunkkal, nagyon jó önmagunkká válva SZERETETBEN egységbe kerülni azzal, akik vagyunk valóban!

Szabadítsd fel önmagadat és szeretteidet minden kényszer, minden rítus kötelező eljátszása alól! Hagyd, hogy egy Új Fény Új Utat mutasson Neked és mindenkinek a Szeretteid közül és örülj, érezd az áldását, a szabadságát, hogy ez megtörtént! ÉLVEZETESEN, BÉKÉBEN ÉS ÖRÖMTELIEN!

Legyen nagyon szeretetteli és könnyen átformáló Fényes Újulásod!

Örömteli Boldogságos Hazatalálást kívánok Önmagadhoz