Böjti inspiráció – a lélek útja

Különleges böjt. Különleges, nagyszerű idő. Különleges újulási, újjászületési lehetőség.

Hatalmas fényes Út, mint Új Út Önmagad örömteli felismerésére és az ÉLET elfogadására, megtisztelésére és nagyon-nagyon-nagyon szeretésére.

Egy új ÉLETSZEMLÉLET.

És Te is különleges vagy, aki most itt élsz és e sorokat olvasva is teremtesz.

Ez az idő teremtő idő. Isteni elrendelésből és jelen létből. Kozmikusan, Egy-ségből, szeretetből és mind ezeknek a megértése általi bizalommal, hittel és szabadon.

Ezt a dalt most nagyon neked, nekem, nekünk írják!!! Halld!

Hogyan is hallod meg ezt a belső dalt, ezt A BELSŐ HALK HANGOT, AMI A LELKEDBŐL SZÓL csendesen, békésen, szeretettel, bizalommal, elfogadással, az egységből?

Ha kitisztítod magad. Kitisztítod a vizeidet belül-kívül.

Ha a gondolataidat letisztogatod.

Elcsendesülsz.

Ha szabad áramlást hagysz annak, aki benned él, AKI VAGY, a jelen életnek, anélkül, hogy görcsösen ragaszkodnál múltbéli dolgokhoz. Ekkor megkapod azt, ami örök, de azt, ami csak az ego játéka miatt tűnt nagynak, bűntudat nélkül hagyod elmenni, leválni rólad.

Nincs más út, csak ez az EGY.

Ebben jó együtt lenni. Kivel? Először is önmagaddal, a benned élő Istennel, a Forrással. Ha ebben tudsz tisztán megfürödni, akkor tudsz jól, tisztán kapcsolódni mások tiszta Forrásához és lehántani magadról és a kapcsolataidról mind azt, ami hamis, ami nem az egység, ami ego. Ez a tiszta, önzetlen, egyenrangú együtt áramlás, egyfajta olyan együttműködés, amiben a feltétlen bizalom, öröm, szabadság és szeretet van.

Én már élem, kipróbáltam. Nagyon felszabadító, nagyon inspiráló! Próbáld ki Te is!

Hallgasd meg a közös, spontán meditációinkat a face-bookon, https://www.facebook.com/events/2947196225375036/

lásd , halld, ahogy együtt áramlunk anélkül, hogy előre megbeszéltük volna, egyszerűen csak teret adunk annak a belső szabad önmagunknak, aki akkor és ott a célunknak – emelkedés – leginkább megfelelő.

https://www.facebook.com/drszaboagnes.hu/

Kezdj neki! Meditálj, imádkozz, tervezz, álmodj nagyot, fogalmazd meg a céljaidat! Ha kedved tartja, tarts velem! www.pszichoterapia-budapest.hu

és https://www.facebook.com/events/2947196225375036/

Soha ilyen alkalom nem lesz, mint most! Minden erre terel, ezt hivatott szolgálni. A bolygók különleges, sorsdöntő együtt állása is erre sarkall: az Istentudás, a legmagosabb Igazság tudása, aki együtt Teremtő a lehetetlent nem tudó, minden hamisat lerántóval, és egészséges testet, lelket, valódi hitet adva regenerál, teljesen megújít.

Ez mind belül a tiszta csendedben folyik, ugyanakkor egyidejűleg a kozmoszban is.

Akkor rezdül meg benned tisztán mindenek vize, és szól tisztán, zavaró zaj nélkül, ha a testedet is salaktalanítod, kitisztítod. Erre szolgál a böjt. Ilyenkor a tiszta élő étel csodákat tesz, korábbi elszennyeződésektől, belső zajtól megtisztít. A figyelmedet ekkor az anyagi táplálás bősége helyett a lélek táplálékok felé fordítsd inkább. Innét jön a megoldás, a megújulás, változás. Belülről. Ez fogja átformálni a valóságodat, nem külső kényszer, ha ezt választod.

Válaszd a POZITÍV JELENT! Válaszd az Egészséges Pozitív Jövőt!
Facebook: ÖrömÖsszhang – Dr. Szabó Ágnes Katalin

Várlak szeretettel a programjaimra (egyszer a járvány ideje is lejár), addig is a facebookon találkozzunk beszélgetéseken, meditációkon! Csatlakozz be a zoom adta lehetőségén belül élő videóinkba.

Ha terápiás segítségre van szükséged, online azt is elérheted: kapcsolat@drszaboagnes.hu e-mail címen bejelentkezhetsz nálam.

Legyünk együtt, szabadon, örömben, öntevékenyen!